Hozzávalók
-
Teteje
3 dl növényi tejszín
-
Krém
25 dkg Rama
20 dkg porcukor
8 dl tej
1 ek. liszt
2 cs. vaníliás pudingpor
8 tojássárgája
-
Tészta
fél csomag sütőpor
8 ek. liszt
8 ek. cukor
8 tojásfehérje
Elkészítés
A tojásfehérjét a cukorral kemény
habbá verem. Belekeverem a sütőporos lisztet, és sütőpapíros tepsiben
megsütöm. A tojássárgából, pudingporból, lisztből, tejből, sűrű krémet
főzök. A Ramát kihabosítom a porcukorral, és összekeverem a kihűlt,
főzött krémmel. A krémet a tésztára simítom. Tetejére kenem a keményre
vert tejszínhabot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.