2012. május 27., vasárnap

Madártej szelet

Hozzávalók

  • Teteje 3 dl növényi tejszín

  • Krém 25 dkg Rama
    20 dkg porcukor
    8 dl tej
    1 ek. liszt
    2 cs. vaníliás pudingpor
    8 tojássárgája

  • Tészta fél csomag sütőpor
    8 ek. liszt
    8 ek. cukor
    8 tojásfehérje


Elkészítés

A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem. Belekeverem a sütőporos lisztet, és sütőpapíros tepsiben megsütöm. A tojássárgából, pudingporból, lisztből, tejből, sűrű krémet főzök. A Ramát kihabosítom a porcukorral, és összekeverem a kihűlt, főzött krémmel. A krémet a tésztára simítom. Tetejére kenem a keményre vert tejszínhabot.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.