2013. január 16., szerda

Dobos szelet - Ágotától

Hozzávalók:

50 dkg liszt 3 dkg margarint elmorzsoljuk
2 egész tojás 20 dkg porcukor 1 dl tej összekeverjük
1/2 csomag sütőpor

Finomra kidolgozzuk, majd 6 lapot sütünk
Világosra sütjük a tepsi hátulján

Krém:
3/4 liter tej
25 dkg cukor
10 dkg liszt
3 kávéskanál kakaó
(25 dkg vaj) kivételével 1 cs vaníliáscukor.

Sűrű pépet főzünk, a habosra kavart vajjal összekeverjük, ha kihült.

Tetejére 1 db Katica tejcsokit olvasztunk.
(Gőz fölött 3 kanál olajjal olvasztjuk)

Nagyon finom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.