Recept:
20 dkg étcsoki (vagy amilyet szeretnél)
2 dl tejszín
6 dl tej
vanília pasztilla vagy vanília rúd
(ha ízesíteni szeretnéd narancshéj, vagy fahéj...)
A csokoládét olvasd fel gőz fölött. A tejet és tejszín öntsd össze és tedd bele a vanília szemcséket, majd tedd fel melegedni. Nem kell felforralni, csak jó meleg legyen. Ha megolvadt a csoki, óvatosan öntsd össze, és már kész is.
Persze egy kis tejszínhab még jobban feldobja:)
Igazi sűrű és krémes lesz, és az ízesítés is csak rajtad múlik
20 dkg étcsoki (vagy amilyet szeretnél)
2 dl tejszín
6 dl tej
vanília pasztilla vagy vanília rúd
(ha ízesíteni szeretnéd narancshéj, vagy fahéj...)
A csokoládét olvasd fel gőz fölött. A tejet és tejszín öntsd össze és tedd bele a vanília szemcséket, majd tedd fel melegedni. Nem kell felforralni, csak jó meleg legyen. Ha megolvadt a csoki, óvatosan öntsd össze, és már kész is.
Persze egy kis tejszínhab még jobban feldobja:)
Igazi sűrű és krémes lesz, és az ízesítés is csak rajtad múlik
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.